(Stránku se nepodařilo zobrazit v úplné grafické podobě. Buď je momentálně přetížený server, nebo Váš prohlížeč nepodporuje zobrazení CSS.)

Junák WAGGGS WOSM

1.koedukovaný oddíl
Stopa Děčín

Přihlášení



Zaregistrovat

Menu

Návštěvnost

Nacházíte se na: Aktuálně > Sdělení > Skautský tábor 2012 - info. 3.

Skautský tábor 2012 - info. 3.

Další rok za námi a tábor před námi. Než se však pobavíme, opět si vše postavíme.

Pro všechny kamarády, příznivce, pravidelné pomocníky, nedočkavé rodiče a fandy.
Tradicí táborů je již léta zavedené (nepovinné) předtáborové pracovní setkání bývalých členů oddílu, kamarádů, fandů, ale hlavně rodičů dětí, kteří mají ve dnech 13. pátek – 15.7. neděle dle možností „volno“ a chtějí se přidat. Scénář bývá také již zaběhlý. Pátek - se naváží táborový materiál, shrabuje tábořiště, připravují se stavby (kuchyně, jídelna, zásobák, latrínky a začínají se kompletovat podsady, stavět stany). Večer si lze rozdělat ohýnek a propláchnout unavená těla. Sobota – shání se zatoulané táborové součásti, odložené nářadí, odpadlý personál. Většinou se vše sežene a pokračuje ve stavbách. Večer je již s radostí vidět kus odvedené práce a navázaná nová kamarádství. Neděle – dokončují se hlavní stavby, nervózně se vyhlížejí táborníci a má se pocit že se vše nestihlo. A také nestihne – něco se musí nechat pro děti, aby si tábor zasloužily a nepřišly k hotovému. To není tábor, to jsou pak lázně.
Konkrétno:
Sraz v pátek v 10,00 hod. u ved. oddílu v ul. Lužická Dč. 2. Přeprava - dle dostupných „koní“. Na tábořiště vjezd jen podle vydaných povolení.
Víkendové stravování si každý zajišťuje indi-vindi. K dispozici pouze pitná voda, v sobotu a v neděli ráno čerstvé pečivo. K propláchnutí těla - co se na dně vaků a v potoce najde. Nářadí a lékárnička jsou většinou zajištěny. Dále: ruce, i v dešti dobrá nálada, spacák, karimatka – musí se však stihnout postavit stany – jinak širák. K převozu máme zajištěno pouze jedno nákladní auto. Pokud má někdo k dispozici vozidlo do max. 3,5t budeme rádi – dejte vědět. Poslední ofiko-setkání s rodiči je ve čtvrtek 28.6. od 18,00 hod. v klubovně. Další komunikace elektronicky, nebo mobilem. Těšte se, my jsme v tom až po uši ...

Vložil 26.06.2012