(Stránku se nepodařilo zobrazit v úplné grafické podobě. Buď je momentálně přetížený server, nebo Váš prohlížeč nepodporuje zobrazení CSS.)

Junák WAGGGS WOSM

1.koedukovaný oddíl
Stopa Děčín

Přihlášení



Zaregistrovat

Menu

Návštěvnost

Nacházíte se na: Náš oddíl > Kronika > Podzimní prázdniny

Podzimní prázdniny

26.10. - 29.10.2013

Podzimní prázdniny jsou za námi a akce se velice povedla! Letos se k nám přidali i Vodní skauti našeho střediska. Podívejte se na fotky zde.

Základní informace

Cíl nebo místo konání: Litoměřice

Popis akce

Pořádáme již 2. ročník oddílových Podzimních prázdnin, tentokrát v Litoměřicích. Sraz je v 13.00 hod. na Hlavním vlakovém nádraží v Děčíně, vlak odjíždí v 13.24 hod. S sebou – karimatku, spacák, věci na spaní, přezůvky, pevné boty (na výlet), oblečení dle počasí, nepromokavou bundu nebo pláštěnku, plavky, ručník a mýdlo (půjdeme do bazénu), hygienické potřeby, svačinu na cestu (jídlo zajišťujeme až od večeře), buchtu od maminky na nedělní snídani pro sebe i ostatní, penál, papír, KPZ, skautský šátek, ešus, příbor, hrnek, malý batůžek a lahev na pití, baterku. Vše sbalit do batohu – krosny, aby děti měly volné ruce. Návrat v úterý v 16.23 hod. zpět na Hlavní nádraží. Dále prosíme o kopii kartičky pojištěnce předat při odjezdu vedoucím akce. V ceně je doprava, ubytování, vstupy a strava. V případě dalších dotazů kontaktujte vedení odd. na e-mail: vo.stopa.dc@seznam.cz.















Přihlášku včetně účastnického poplatku, prosíme, nejpozději do úterý 22.října 2013.







Organizační informace

Sraz: Hl. vlakové nádraží v 13:00
Konec: Litoměřice v 16:30
Vedoucí akce: Šipka, Anténka

Zápis z akce

- není -

Vložil Cip Ajda 05.09.2013